Miresevini

Hotel Olympia

Rest & Relaxation

IMG_0271

Hotel Olympia ndodhet në qytetin e Sarandës, në Shqipërinë e Jugut, një nga vendet më turistike në Shqipëri, i njohur mirë për ujërat blu të thellë blu të Mesdheut.

Saranda është e vendosur në një gji të detit të hapur të detit Jon dhe konsiderohet si një nga atraksionet turistike më të vizituara të rivierës shqiptare.

Hotel Olympia, i vendosur brenda qytetit në një pozicion të privilegjuar, ofron një pamje panoramike të qytetit, ishullit Grek të Korfuzit dhe gjirit të hapur të Detit Jon.

Dhomat tona të pajisura plotësisht mund të ofrojnë një qëndrim të rehatshëm, ideal për pushime familjare. Stafi ynë i trajnuar mirë mund të kënaqë kërkesat e të gjithë vizitorëve dhe sigurohuni që t'u ofrojë atyre një qëndrim të këndshëm.

Hoteli u përurua në gusht 2004 dhe u rinovua për herë të fundit në 2018.

TIPARET

Erdhi dhe Ndjej

Relax
Comfort
Classic

Standards

Pajisje

Bar

Kafshët shtëpiake lejohen

Free parking

Family rooms

Free WiFi

Pishine

Galeria

Disa Fotografitë tona

Të gjitha fotot ilustrojnë të gjithë ambientin, pamjen, pishinën, dhomat dhe hapësirat e hotelit.